Klanten aan het woord

Met OBC hebben we het onder controle!

Ben van Ooijen, directeur eigenaar van ‘De tuinen van Appeltern’ vertelt waarom de samenwerking met OBC Accountants al zo’n 20 jaar staat als een huis.

‘Inspiratie, informatie, vermaak en beleving zijn begrippen die in ons tuinpark centraal staan. Onze tuinen en onze klanten zijn iedere dag anders en dat vraagt om gedegen ondernemerschap. Veel kunnen en doen we zelf, zo ook managementrapportages. Dagelijks aansturen en bijsturen, met als basis cijfers. En daar komen de accountants van OBC om de hoek kijken.

Zij denken met ons mee, kijken vooruit, zijn betrokken bij beslissingen en geven advies.

Niet achteraf, maar met een vooruitziende blik. Zodra er een afwijking zichtbaar is met de prognose grijpen we in. We spreken dan ook echt van samenwerking. We vullen elkaar aan waar nodig. Wij houden OBC op de hoogte zodat zij van ons alle input krijgen die zij nodig hebben om ons te adviseren. Dankzij OBC hebben we de basis van onze organisatie onder controle.

De gemoedelijke sfeer in onze samenwerking is opvallend en de accountants weten goed in te schatten hoe zij moeten reageren op het niet altijd aanwezig zijn van de juiste kennis. Zij zijn geduldig en staan open voor suggesties. En hun daadkracht als het hun specialisme aangaat, geeft vertrouwen.

Kortom, wij hopen dat de samenwerking nog jaren voort zal duren.

OBC geeft het begrip ‘laagdrempelig’ inhoud!

11 jaar geleden heeft Ronnie Reijnen drukkerij De Kleijn overgenomen. Hij vertelt over de samenwerking met OBC. “Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat werkt met de modernste digitale technieken. We hebben aandacht voor het milieu en combineren dat met een ambachtelijke liefde voor het vak.”

Ons bedrijf maakte vrij snel een groei door en we gingen op zoek naar een accountant die paste bij ons soort organisatie, maar ook bij ons type mens. Het gaat weliswaar over financiële zaken maar juist daarbij is persoonlijk contact heel belangrijk. Een accountant moeten begrijpen dat je onderneemt. Vaak spelen er ad hoc zaken of hebben we een vraag waar we graag snel antwoord op zouden willen. En dat kan bij OBC, de drempel is daadwerkelijk laag. We spreken dan ook graag van partnerschap en niet van een klant- en leverancierverhouding.

De accountants spreken onze taal, het contact is persoonlijk.

Ja het is een prettige samenwerking met OBC. Een laagdrempelig kantoor met een hoog kennisniveau!

Online boekhouden

Nieuwsbrief

Wie zijn wij?

ANBI  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Klachtenregeling  |  Voorwaarden  |  © 2024 OBC accountants en belastingadviseurs