Wat doen onze belastingadviseurs?

De fiscale ontwikkelingen gaan steeds sneller en de gevolgen van het niet-naleven van fiscale verplichgingen worden steeds serieuzer. Om grip te krijgen op dit proces heeft u goed advies nodig. Daarvoor bent u bij ons in uitstekende handen.

Onze belastingadviseurs beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies.

Kwalificatie

Onze aansluiting bij het Register Belastingadviseurs (RB), waarborgt u van kwaliteit. Wij zijn als lid gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak. Daarnaast is het intensief onderhoud van deze beroepsvereniging met het ministerie van Financien en de Belastingdienst voor ons een directe zeer betrouwbare bron van informatie.

Bondgenoot

Uw belastingadviseur is uw bondgenoot in fiscale zaken. Hij of zij verdedigt uw belangen voor honderd procent. De belastingadviseur gaat samen met u op onderzoek uit, legt dwarsverbanden en komt, binnen de mogelijkheden van het belastingrecht, met voorstellen die rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden.

Wij maken graag vrijblijvend kennis met u en voorzien u van meer informatie. Neemt u gerust contact met ons op.

Online boekhouden

Nieuwsbrief

Wie zijn wij?

ANBI  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Klachtenregeling  |  Voorwaarden  |  © 2023 OBC accountants en belastingadviseurs