Wat doen onze accountants?

Ondernemers en bestuurders maken elke dag beslissingen. De maatschappij verandert snel, wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, heeft u goede financiële informatie nodig. Daarvoor zorgen onze accountants.

Onze accountants zijn specialist op financieel-administratief gebied. Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf en adviseren ondernemers en bestuurders op administratief, financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.

Keuzes maken, beleid bepalen

Onze accountants willen u ondersteunen in de keuzes die u moet maken. Dit doen wij door u inzicht te geven in uw financiële situatie, door de consequenties van uw beleid zichtbaar te maken op financieel en fiscaal gebied. Door u deze spiegel voor te houden willen wij u bijstaan in het bepalen van uw beleid, zodat u succesvol kunt ondernemen.

Vakkennis

Accountant is een beschermd beroep. Het is een wettelijk beschermde titel, net als advocaat of arts. Deze titel krijg je pas na een uitgebreide opleiding en enkele jaren praktijkervaring. Na afronding van deze opleiding is een accountant ook zeker niet klaar met studeren.

Onze accountants  zijn verplicht om continu zijn/haar kennis up-to-date te houden.

Jaarlijks moeten accountants een vastgesteld aantal PE-punten halen (PE staat voor permanente educatie). Hierdoor kun u er van op aan dat wij u bijstaan op basis van actuele vakkennis.

Wilt u meer informatie? Schroomt u niet om contact met ons op te nemen. Wij willen graag vrijblijvend met u kennis maken.

Online boekhouden

Nieuwsbrief

Wie zijn wij?

ANBI  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Klachtenregeling  |  Voorwaarden  |  © 2024 OBC accountants en belastingadviseurs