Onze diensten

OBC accountants en belastingadviseurs heeft een breed aanbod aan diensten. Wij helpen u graag met uw administratie, bij accountancy, fiscale en/of juridische vraagstukken. Financiële planning is ons op het lijf geschreven en ook voor personeelsadvies kunt u bij ons terecht. Onze professionaliteit is gewaarborgd door aansluiting bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB) en Extendum, de brancheorganisatie voor accountantskantoren in het mkb.

Begeleiding bij iedere ondernemingsfase

Ondernemen is keuzes maken. Iedere dag opnieuw. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Administratieve dienstverlening

De administratie vormt de basis van uw organisatie. Wij helpen u er graag bij.

Accountancy

Accountants hebben iets met cijfers. U bent ondernemer en realiseert zich dat cijfers belangrijk zijn. Maar veel belangrijker is uw verhaal dat schuilgaat achter de cijfers. Uw verhaal in combinatie met de cijfers geeft ons houvast en grip op uw organisatie.

Fiscale dienstverlening en belastingadvies

Onze adviseurs zorgen ervoor dat u, binnen de grenzen van de wet, zo min mogelijk belasting betaalt en dat u de kansen, die er zijn, benut.

Financiële planning

Wij hebben de kennis en we gaan creatief om met nieuwe ontwikkelingen. U kunt uw energie steken in het ondernemen en benut alle mogelijkheden.

Juridische zaken

Als ondernemer heeft u met diverse juridische zaken te maken. U kunt aan op deskundigheid en betrokkenheid. Wij maken u graag wegwijs in complexe materie.

Online Boekhouden

Direct inloggen op uw eigen administratie met het Exact online boekhoudpakket dat door OBC accountants en belastingadviseurs wordt ondersteund. Samenwerken met OBC zoals u dat wilt.

Personeel & Organisatie

Goede medewerkers maken het verschil. Zij zijn het belangrijkste ‘kapitaal’ van uw onderneming. In de praktijk zien we echter dat veel ondernemers deze administratieve zorg graag uitbesteden. En dat begrijpen wij.

Salarisverwerking

Salarisverwerking is meer dan alleen het berekenen van het bruto/nettoloon.

Online boekhouden

Nieuwsbrief

Wie zijn wij?

ANBI  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Klachtenregeling  |  Voorwaarden  |  © 2024 OBC accountants en belastingadviseurs